Starity

Valóban egy párt alkot Bradley Cooper és Zoe Saldana

2012. január 15. 15:03   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Korábbi cikkeinkben megírtuk, hogy Zoe Saldana szakított vőlegényével, és Bradley Cooperrel forgat közösen filmet. Nos, nem is kellett sokat várni, és a szóbeszéd igaznak bizonyult.

hirdetés
Valóban egy párt alkot Bradley Cooper és Zoe Saldana

Újabb álompár született! A két szexi sztár, Zoe Saldana és Bradley Cooper már nem is próbálják eltitkolni kapcsolatukat, már az utcán is szenvedélyesen csókolóznak.

A két színészről már tavaly év végén is felröppent a hír, miszerint szerelmi szálak fűzik őket egymáshoz. A szilvesztert már együtt is ünnepelték Bel Airben, ami eléggé sokat sejtető tettnek bizonyult, és úgy látszik, erre ők is rájöttek, és most már meg se próbálnak bújkálni, bár szilveszter után Zoe szóvivője még cáfolta a híreket.

Zoe és Bradley 2011 októberében ismerkedtek meg közös mozijuk, a The Words forgatásán, ahol szerelmespárt alakítanak. És ahogy már sokszor megtörtént, a két színész nemcsak a vásznon, hanem a való életben is egymásba gabalyodott. Olyannyira, hogy Miss Saldana 11 éves jegyességét bontotta fel Cooper miatt.

Egy bennfentes szerint a kapcsolatuk tökéletes, mivel Zoe szereti a helyes pasikat és azokat az embereket, akik képesek őt megnevettetni. Bradley-nek pedig híresen jó humora van.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek