Starity

Paul Bettany eddigi legjobb munkája A bosszúállók

2012. január 16. 14:02   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kevesen tudják, de Paul Bettany szerves része a Vasember-filmeknek, és újabban A bosszúállóknak is. A sztár ugyanis szinkronhangként vesz részt a munkálatokban, sőt az egyik legjobb munkájának nevezi ezeket a filmeket!

hirdetés
Paul Bettany eddigi legjobb munkája A bosszúállók

Paul Bettany meglepő bejelentéssel sokkolta rajongóit: legjobb munkájának A bosszúállók című nagyköltségvetésű szupermozit tartja, melyben kommentátorként dolgozott.

„Konkrétan nem játszom A bosszúállókban, mindössze fél órát töltöttem egy szinkronstúdióban, ahol felolvastam egy rövidke szöveget. Ennyi volt a dolgom! De ha jobban belegondolok, ez nagyon szuper: ültem és olvastam, és ezért még fizetést is adtak! Egyszer egy ember odajött hozzám, hogy én voltam az egyik kedvence a Vasemberben is, mire én elzavartam azzal, hogy nem is játszottam a filmben. Aztán utólag jutott eszembe, hogy szinkronhangként részt vettem mindkét Vasemberben, ott is egy félórás felolvasásról volt szó. Talán éppen emiatt felejtettem el ezt a munkát” – nyilatkozta a brit színész.

Paul Bettany adta JARVIS-nak a hangját, aki Tony Stark, azaz Vasember számítógépes programja volt, ő látta el a különc milliárdos háztartását, illetve egyéb munkáját.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek