Starity

Paul Walker, a jótékony sztár

2012. január 16. 22:10   |   Szerző: goldman

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az akciófilmek sztárja alapítótagja egy segélyszervezetnek, amely a Haitit pusztító földrengés után jött létre.

hirdetés
Paul Walker, a jótékony sztár

Már két éve annak, hogy Paul Walker és barátai segítségével a Reach Out Worldwide megszületett. 2010 januárjában, a Haitit sújtó nagy erejű földrengés után megalakult segélyszervezet az alapítótagok és szakképzett orvosok részvételével orvosi ellátást nyújtanak a természeti katasztrófák által sújtott települések áldozatainak. A sztár nemcsak az alapításnál működött közre, hanem aktívan részt vesz a szervezet munkájában is.

A segélyszervezet székhelye a kaliforniai Santa Barbara, és az önkéntesekből álló csapat állandó készenlétben áll, hogy kataszrófa esetén azonnal a helyszínekre utazhasson.

Az első évben a Reach Out Worldwide segítséget nyújtott a földrengés által sújtott Haitinak és Chilének, valamint 2010 októberében a szökőár által pusztított indonéziai Mentawai-szigetek lakóinak is. 2011 májusában pedig a tornádó sújtotta alabamai Tuscaloosában munkálkodtak.

A szervezet az önkénteseit folyamatos képzésben részesíti, hogy a csapat minden körülmények között megállja a helyét.

Ezúttal is kívánunk sok sikert és kitartást az elkövetkező években is az önkénteseknek és mindazoknak, akik adományokkal segítik a szervezet munkáját.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek