Starity

Kim Kadashiannak Jasmine a példaképe

2010. július 07. 09:09   |   Szerző: adorebubble

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A nőies idomokkal megáldott hollywoodi előkelőség, a Disney szintén gyönyörű arab hercegnőjére nézett fel, mert hasonlított rá.

hirdetés
Kim Kadashiannak Jasmine a példaképe

„Jó, ha egy nőnek van példaképe. Emlékszem, mikor az Aladdin kijött, fiatal voltam és megszállottja lettem Jasmine-nak, mert éppen úgy néztem ki, ahogy ő. Emellett Sophia Lorent is csodáltam és az ő alakját is megfigyeltem” – mondta egy interjúban.

„Szóval, hogyha bárkinek segítek, hogy jobban érezze magát a bőrében, akkor mindent megteszek. Azt mondom 'Legyél büszke, ha van melled. Szeresd a popsid. Légy büszke arra, hogy nőies alakod van, mert a formásnak lenni szexi!”

De Kim sem szerette mindig nőies idomait és kegyetlen gúnyolódások alanya volt az iskolában.

Az angol Cosmopolitannek így nyilatkozott: „11 éves voltam, amikor az alakom elkezdett nőiesedni, és emiatt kényelmetlenül éreztem magam. A lányok az iskolában folyamatosan gúnyoltak, és a magazinokban is mindenki sovány volt én pedig nem.”

„Szerencsére a családomban az ilyen alak a megszokott. Az segített túltenni magamat ezen, hogy anyu mindig ott volt, ha szükségem volt rá. Ő mondta mindig nekem és a húgaimnak, hogy legyünk büszkék arra akik vagyunk, és arra, amink van. Önbizalmat adott nekünk.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek