Starity

Kökény Attila fogyókúrába kezdett

2012. január 18. 00:12   |   Szerző: rathmate

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Megasztár győztesének elege lett a hasán lévő plusz kilókból, ezért szigorú fogyókúrába kezdett.

hirdetés
Kökény Attila fogyókúrába kezdett
Fotó: TV2

Kökény Attila, a Megasztár győztese megelégelte a plusz kilókat. Ugyan tavaly már sikerült neki elég hamar jó sok kilótól megszabadulnia, de aztán a nagy rohanás miatt felcsúszott pár kiló. Elmondása szerint a fogyókúrára a löketet az adta meg neki, hogy karácsonyra egy csomó jó inget kapott, ami a hasán szűk volt. Így most az a cél, hogy legalább annyit fogyjon, hogy fel tudja venni ezeket a ruhákat.

Elhatároztam, hogy naponta ötször eszem, de keveset. A menü csirkemell lesz zöldségekkel. És persze rengeteg ásványvizet fogok inni. Azt remélem, hogy egy hét alatt akár két-három kilót is le tudok majd adni így. A feleségem, Aranka velem diétázik, így azért könnyebb dolgom lesz. Persze nem csak az étrendemen változtatok. A haverokkal elkezdtünk lejárni konditerembe kardióedzéseket végezni, futópadon és elliptikus tréneren. Több fronton támadjuk a zsírszöveteket” – nyilatkozta a HOT! Magazinnak Attila.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek