Starity

Óriási az érdeklődés VV Vera pornófilmje iránt

2012. január 18. 09:09   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Minden példányszám elkelt a karácsony környékén megjelent magazinmellékletként árult DVD-ből, melyen VV Vera szexvideója látható.

hirdetés
Óriási az érdeklődés VV Vera pornófilmje iránt
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

VV Vera hatalmas botrányt okozó pornóvideójában Tomor András felnőttfilmes producer látta meg az üzleti lehetőséget. A castingfilm jogait anyagiakat nem kímélve, gyorsan felvásárolta, hogy még az ünnepek előtt piacra dobhassa a jelenleg is játékban lévő, érzékeny lelkű villalakó eltitkolt felvételét. A DVD olyan sikeres lett, hogy szinte minden példány elkelt.

„Több ezer példányban jelent meg egy magazin mellékleteként, és – ilyenre régen volt példa – utángyártás alatt van. Ezért a lap következő száma is csúszik” – nyilatkozta Tomor a Hír24-nek.

A producer elárulta, hogy további tervei is vannak a villa álszent lányával, kiesése után mindenképpen szeretne vele tárgyalni egy új, közös filmről.

Úgy látszik a valóságshow nézőit egy cseppet sem zavarja Vera villán kívül befutott karrierje, hiszen pornófilmjének széleskörű elterjedése után is hatalmas fölénnyel szavazták vissza a játékba.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek