Starity

Új sorozat indult a FOX csatornán

2012. január 18. 14:02   |   Szerző: badperfect

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Újabb börtönös sorozat indult az amerikai FOX csatornán. Címét a jól ismert, Alcatraz egykoron működő börtönről kapta meg.

hirdetés
Új sorozat indult a FOX csatornán

A Prison Break néven futó sorozat a Fox csatornán hatalmas sikereket ért el szerte a világban. Most egy újabb börtönös sorozat jelent meg, nevét az egykoron működő Alcatraz börtönről kapta. Olyan híres színészek játszanak benne, mint Sarah Jones, Jorge Garcia – aki a Lost sorozatban alakította a lottón nyert Hugót –,  Sam Neill, Robert Forster, Santiago Cabrera, Jonny Coyne, Jeffrey Pierce, Jason Butler Harner és  Parminder Nagra, aki a Vészhelyzetben tűnt fel.

A történet 302 eltűnt fegyencről és börtönben dolgozóról szól, ugyanis 1963-ban mindannyiuknak nyoma veszett. Az egész világ úgy értesül, hogy átszállították őket másik börtönökbe, de ez hazugság. Kint mászkálnak szabadlábon egészen addig a napig, amig Rebecca Madsen (Sarah Jones) egy gyilkossági nyomozás során talál egy ujjlenyomatot, egy évtizedekkel ezelőtt meghalt férfiét, aki az Alcatrazban raboskodott.

Főként San Franciscóban, Kaliforniában forgatták, de láthatunk jeleneteket, melyek az Alcatraz börtönben lettek felvéve. A producer  J.J. Abrams, aki egykor a Lost című sorozatot is készítette.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek