Starity

Blake Lively mindig ilyen életről álmodott

2012. január 20. 08:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Gossip Girl egyik legfényesebb csillaga, Blake Lively elárulta: gyerekkorában, mindig ilyen életről álmodozott.

hirdetés
Blake Lively mindig ilyen életről álmodott

A pletykafészek Serena van der Woodsen megformálója, Blake Lively többször is elárulta, hogy teljes ellentéte a szőke szépségnek. Ez a legfrissebb Us Weekly interjújából is kiderült, ahol azt is megtudtuk, hogy Blake mindig is a színészi pályára készült.

„A családomban már hagyománynak számít, hogy mindenki akinek egy kicsit is van tehetsége a színészethez szerencsét próbál. Nálam sem történt ez másként” – meséli nevetve. „Gyerekkorom óta erről álmodozok, arról amiben most benne élek. Szinte hihetetlen, hogy ennyien szeretnek, és vannak akik példaképként tekintenek rám. Felfoghatatlan.”

A színésznő azt is elmondta, hogy sosem volt még ennyire kerek az élete: „Van egy barátom, aki szeret engem, és, akihez én is vonzódok. A Gossip Girlben játszom az egyik főszerepet, ráadásul több filmben is feltűnök majd. Most vagyok a legboldogabb. Azt hiszem valóra váltottam az álmom, és most az álmomat élem meg. Nekem ennél nem kell több!” – mondta Blake az interjú során.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek