Starity

Külön sorozatot kap a Zöld Íjász

2012. január 20. 08:08   |   Szerző: vikimumus

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A CW-csatorna visszahozza a már befejezett Smallville című filmsorozat egyik híres karakterét. A széria Green Arrow, azaz a Zöld Íjász kalandjairól fog szólni.

hirdetés
Külön sorozatot kap a Zöld Íjász

Az amerikai CW csatorna már elkezdte készíteni az őszi műsorrendjét. A tervek között szerepel például az, hogy Arrow címmel elindítják a nagysikerű Smallville spin-offját. Az új széria főszerepében a Smallville-ben már megismert karakter, Oliver Queen lesz látható, aki ezúttal is Zöld Íjászként keveredik különböző kalandokba. A csatorna már berendelte a pilotot, és ha minden jól megy, akkor ősztől az első évadra is igényt tartanak majd.

A karaktert ezúttal is Justin Hartley kelti életre, aki szívesen bújik újra a bátor hős bőrébe. A jóképű színész a Smallville befejezése óta folyamatosan a szériáról kérdezgeti rajongóit, így bizonyára örül, hogy visszatérhet kedvenc karakteréhez.

Azt egyelőre még nem tudni, hogy a Smallville sztárjai közül leszerződtetnek-e más színészeket is, vagy a főszereplőn kívül teljesen új szereplőgárdát alakítanak ki.

A magyar nézőknek azonban még várniuk kell kedvenc karakterük viszatérésére, a Viasat 3-on azonban jelenleg a Smallville kilencedik évadjának ismétlése fut, amelyben Oliver is látható.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek