Starity

40 éves lett a telenovella-sztár

2012. január 21. 12:12   |   Szerző: Bogi13

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A kolumbiai színésznő 40 évvel ezelőtt született Bogotában, Blanca Gaete és Felix Siachoque gyermekeként.

hirdetés
40 éves lett a telenovella-sztár

Catherine Siachoque 1972. január 21-én született Bogotában. Édesanyja Blanca Gaete, édesapja Felix Siachoque. Cathy már gyermekkorában is érdeklődött a művészetek íránt, karrierjét balerinaként kezdte, majd egy baleset miatt kénytelen volt abbahagyni a táncolást.

Televíziós pályafutását 1994-ben kezdte a Mambo című telenovellában, majd 1995 és 1996 között Lorena karakterét alakította a La somra del deseo című sorozatban. 1997-ben főszerepet játszott a Las Juanas címû telenovellában, egy évvel később pedig már a La sombra del arco iris című sorozatban játszott.

1999 július 4-én ment feleségül Miguel Varoni színészhez, akivel azóta is boldog házasságban élnek. Később a Telemundóhoz szerződött, ahol megkapta Micaela Fernández szerepét az Amantes del Desierto címû telenovellában, amit Magyarországon A sivatag szerelmesei címen vetítettek le. Azóta rengeteg szerepajánlatot kapott a Telemundótól.

2002-ben a La Venganza című sorozatban alakította Grazzia Fontanát. A sorozatot hazánkban A bosszú címen vetítik. 2004-ben a Te Voy a Enseñar a Quererben kapta meg a főgonosz szerepét, két évre rá pedig a Tierra de Pasiones című sorozatban szerepelt, melyet Magyarországon Második esély címmel vetítettek le, mely országszerte nagy sikernek örvendett.

2008-ban a Sin senos No Hay Paraiso című sorozatban játszotta Hilda Santanát, ezzel a szereppel hosszú idő után újra pozitív karaktert szermélyesített meg. 2010-ban a Donde esta Elisa? című telenovellában játszott, mely a Telemundo egyik legsikeresebb sorozata lett. Legutolsó produkciója a La casa de al lado, melyben Ignacia Fabrest alakítja. A színésznő egy interjúban elmesélte, hogy egy ideig nem fog újabb sorozatban szerepelni, mert azt szeretné, hogy megszülessen első gyermeke.

Catherine több mint 15 sorozatban szerepelt már, és alakításaiért is több mint 25 díjat nyert. Nagyon boldog születésnapot!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek