Starity

VV5: Seherezádé depressziós a szerettei hiányától

2012. január 21. 13:01   |   Szerző: Vegas

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Seherezádé a minap őszintén kiteregette érzéseit a Fecóval való beszélgetésekor, és pityeregve vallott a villa dumagépének a néha rátörő depresszióról.

hirdetés
VV5: Seherezádé depressziós a szerettei hiányától

Seherezádé is ugyanolyan nehezen bírja a bezártságot a megszokott társasága nélkül, mint más, bár ő nem mutatja ki annyira az érzéseit. Most viszont minden kiderült, amikor levelet kellett írni egy kiválasztott személynek a villából, azt felolvasni, és később elvonulni beszélgetni az esetleges problémákról.

A szőkeség Fecónak írt levelet, majd később bevonultak a hálószobába megbeszélni a kettőjük viszonyát. A villa szenvedélyes nője elmondta, hogy rettenetesen hiányoznak neki a kinti barátnői, és azok is, akikkel eddig a vilában jól összebarátkozott, mint például Annamari.

„Azokat az emberek, akik hozzám közel álltak sorra veszítettem el ebben a játékban, de tudom hogy az igazi barátaim kint várnak, akik nagyon-nagyon szeretnek engem, és én is őket, csak tudod néha rámjön ez a kisebb fajta depresszió” – öntötte ki lelkét a könnyeivel küzdő Seherezádé.

Mint tudjuk, hogy Seherezádé nem ápolt jó viszonyt a dumagéppel, de a tegnap esti beszélgetésük mindkettejüknek jót tett. Seri elmondta, hogy Fecó személyében rátalált valakire a most bentlévők közül, aki tud azonosulni vele.

Hozzátette az is, hogy néha nyomasztja az, mikor ő el kezd dúdolászni és táncolni, a többiek ferde szemmel néznek rá.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek