Starity

Elkészült a Summer Sisters első saját klipje

2012. január 22. 14:02   |   Szerző: Zsozsi13

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Bizonyára sokaknak ismerősen cseng a Summer Sisters neve. A testvérpár a 2010-es X-Faktort egyéniként kezdte, majd Malek Miklós csapatba állította össze a lányokat. Ma már saját daluk is készült, ami az Éld át címet viseli, és amihez most készült el a klip.

hirdetés
Elkészült a Summer Sisters első saját klipje
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

A Summer Sisters a 2010-es X-Faktorban nem jutott sokáig, ugyanis a második élő showban kiestek a versenyből. Akkor nagyon összetörtek, de azóta sokat dolgoznak saját dalaikon, és most elkészült az első saját klipjük is, az Éld át című számukhoz.

A lányok nagyon izgatottak voltak az utóbbi hónapokban a klipjük miatt. A videó pörgősre sikerült és látszik, hogy Alízra és Editre ragad valami az apjuk, Nyári Károly zenei tehetségéből.

Joggal büszkélkedhetnek ezzel az igazán bulizós számmal, ugyanis ez még csak a kedet volt, mert ha minden jól sikerül, nemsokára kiadják első albumukat is. A dalszerző Rakonczai Viktor és Rácz Gergő, akik abban bíznak, hogy megalkották a tél slágerét.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek