Starity

Dér Heni: „Népbutítás, amit Fluor csinál!”

2012. január 23. 08:08   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Semmibe veszi a Fluorhoz hasonló előadókat a Megasztárból ismertté vált Dér Heni. Álláspontját a Blikk új műsorában fejtette ki, ahol a hozzá hasonló tehetségkutatós sztárokat is élesen bírálta.

hirdetés
Dér Heni: „Népbutítás, amit Fluor csinál!”

Dér Heni már tavaly óta Fluor és a többi hazai híresség fikázásával próbál a címlapokra kerülni. Először a Sugarloaf Szervusztok celebek című dalával verte ki a biztosítékot celebkörökben, most pedig a Blikk legújabb műsorában, a Punk16-ban fejtette ki véleményét.

„Nem nevezhető minőségnek az, amit Fluor Tomi csinál. Népbutítás az egész, semmi értelme a zenéjének. Én az ilyen embereket semmibe se veszem”fogalmazta meg véleményét a Sugarloaf énekesnője, aki úgy látszik már elfelejtette, hogy honnan is indult, ugyanis a tehetségkutatókban feltűnt fiatalokról is megvan a véleménye: „Felháborító, hogy nem tudnak egy rendes saját számmal előállni.”

Az énekesnő vádjaira Fluor menedzsere reagált, aki már megszokta, hogy állandóan szájára veszi valaki SP-t vagy Fluort, és kifejezetten megtisztelőnek tartja, hogy ha nincsenek is kibékülve azzal, amit ezek a srácok képvilsenek, az előadói erejüket elismerik, hiszen megpróbálnak hasznot húzni belőle maguk számára is.

„Ha valaki arra a figyelemre vágyik, amihez általunk juthat, akkor örülök, hogy segíthetünk. Majka és a Sugarloaf esetében különösen sok ilyen örömteli pillanatot átélhettem már. Egyébként azt gondolom, hogy minden előadó eldöntheti, kinek kíván megfelelni. Akadnak, akik elsősorban saját maguknak és a szűk körüknek, de olyanok is, akik szélesebb és összetettebb közönségnek. Tamással folyamatosan figyeljük a visszajelzéseket, és azok alapján alakítjuk a produkciót. Ha a célközönségünk tudatos kiszolgálása, vagyis a »szórakoztatás« maga problémát jelent, és népbutításként említik meg, könnyen lehet, hogy inkább definiálási problémákról van csak szó, és kár lenne rosszindulatot feltételezni” – nyilatkozta a Blikknek Vermes Orsi.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek