Starity

Harry Styles és Caroline Flack: szakítás lesz a vége?

2012. január 24. 11:11   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Bár nagyon jól érzi magát a One Direction sztárja és a nála 15 évvel idősebb műsorvezetőnő, nem valószínű, hogy kapcsolatuk tartós lesz.

hirdetés
Harry Styles és Caroline Flack: szakítás lesz a vége?

Harry Styles a múlt héten mutatta be családjának barátnőjét, Caroline Flacket, hogy édesanyja és mostohaapja jobban megismerhesse őt. A büszke fiú egyenesen a szülői házba vitte kedvesét, ahol nagyon gyorsan megkedvelték a műsorvezetőnőt.

Harry és Caroline kapcsolata nagyon gyorsan kezd komolyra fordulni, és szeretik egymást. Csak futó kapcsoaltnak indult, de már a jövőjüket tervezik, Caroline pedig jó benyomást tett Harry anyjára”mondta egy forrás.

Egy ismerős szerint már olyannyira komolyak a dolgok, hogy Caroline közös utazást tervez a fiúval, amint véget érnek tévés elfoglaltságai. „Párizsba szeretne menni vele”nyilatkozta egy barát, majd hozzátette – „Még Disneylandről is viccelődött.”

Annak ellenére, hogy a pár között látszólag dúl a szerelem, egyes források szerint a 32 éves műsorvezetőnek még mindig vannak kétségei a kapcsolat jövőjét illetően, hiszen tisztában van vele, hogy a fiatal fiú nem illik hozzá korban.

Caroline megmondta Harrynek, hogy egy saját korabeli lánnyal kellene lennie, de Harryt ez nem érdekelte. Azt is elárulta, hogy nem hiszi, hogy a kapcsolatuk túléli a nyarat, de egyelőre csak élvezi az együttlétet" – pletykálta az ismerős.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek