Starity

VV Fecó életet menthet a győzelemmel

2012. január 25. 08:08   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Fecó szülei kilátástalan egészségügyi és anyagi helyzetbe kerültek, egyetlen reményük, hogy a dumagép megnyeri a fődíjat.

hirdetés
VV Fecó életet menthet a győzelemmel
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

Már kétszer majdnem belehalt életveszélyes betegségébe Fecó édesapja, aki hosszú évekig dolgozott a vendéglátásban. Ugyan ő maga nem dohányzott, de nagyon füstös helyeken zenélt, így a passzív dohányzás áldozata lett.

A Balogh család lassan minden tartalékát feléli, a gyógyszereket is alig tudják kifizetni. Fecó bátyja, Endre szerint szó szerint életmentő lenne a nyeremény, nem kellene a családnak attól rettegni, hogy elfogy a gyógyszerre és az alapvető élelmiszerekre való pénz, ráadásul a gyógykezelésekre is eljuthatna a családfő.

„Apunak abba kellett hagynia a muzsikálást, rokkantnyugdíjas, anyu is betegeskedik a cukrával, nemrég jött haza a kórházból. A testvérem és én próbálunk gondoskodni róluk, mert a kis nyugdíjuk szinte teljesen elmegy gyógyszerre. Ha Fecó nyerné a VV5-öt, támogatná a szüleinket” – mondta a Borsnak Endre, aki nem szívesen panaszkodik, inkább örül, hogy édesapja szervezete nem adja fel olyan könnyen a harcot.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek