Starity

Most hazavihetsz egy menyasszonyt csaléteknek!

2012. január 26. 09:09   |   Szerző: Sally Sparrow

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A kedvelt skót színész, David Tennant, akit a legtöbben a Ki vagy, Doki? című sci-fi sorozatból, illetve a Frászkarika remake-jéből ismerhetnek, új könnyfakasztóan romantikus vígjátékkal rukkol elő nemsokára.

hirdetés
Most hazavihetsz egy menyasszonyt csaléteknek!

Pillanatokon belül, egészen pontosan 2012. február 2-án kerül a magyarországi boltok polcaira a népszerű skót színész egyik új filmje, a Decoy bride (Menyasszonyt csaléteknek), melyet még 2010-ben forgatott.

A hazai megjelenés sokáig bizonytalan volt, hiszen sajnálatos módon még a mozijainkig sem jutott el a kópia. Ennek ellenére most sok rajongó kitörő örömmel fogadta a hírt, miszerint kedvencük filmje itthon is beszerezhető lesz teljesen legálisan, szinkronos verzióban is.

A történet két női főszereplője Alice Eve (Sex and the City 2.) és Kelly MacDonald (Nanny McPhee, Harry Potter és a halál ereklyéi 2.), a filmben a David Tennant által alakított karakterért küzdenek.

A sztori igazi romantikus komédia, mely nem csak humorban nem szűkölködik, hanem gyönyörű, festői tájakra is elkalauzol. Nem véletlenül, hiszen a forgatások a smaragdzöld gyepes Skóciában zajlottak. A történet szerint a szőke Lara – aki nem mellesleg egy igazi hollywoodi szupersztár – úgy dönt, hogy csendes, békés környezetben, egy idilli kis szigeten szeretné kimondani a boldogító igent választottjának, Jamesnek. Igen ám, de egy ilyen frigy nem nyerhet áldást nyugodt körülmények között, ha az egyik fél egy valódi világsztár. Mit lehet ilyenkor tenni? Megkérni egy szerencsétlen, elhagyott és magányos helybeli lányt, hogy játssza el a hófehérruhás menyasszony szerepét, elterelve ezzel a húzással a paparazzók egyébként is koncentrált figyelmét. De ha már minden készen áll a nagy elhatározásra és már szólnak a templomi harangok, akkor vajon ki lesz végül boldog házas ember, míg a halál el nem választ..? Ezekre a kérdésekre mind választ kaphatunk, ha megnézzük ezt a bájos brit komédiát csalódásról, ábrándozásról, szerelemről és hazugságról.

Íme, a film előzetese, mely már önmagában is mosolyogtató:

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek