Starity

VV5: Verát hívta párbajra Eszter

2012. január 26. 08:08   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Lenyűgöző beszédet mondott a villa jogásza a tegnapi kihíváson. Mielőtt rárakta a kendőt Verára, azért még jól megszívatta Attilát is.

hirdetés
VV5: Verát hívta párbajra Eszter
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

A vasárnapi kiválasztáson a villalakók többsége Esztert küldte volna haza, aki úgy látja most inkább taktikából került rá a kendő, mintsem indulatból. A kihívásnál nem volt könnyű dolga, de elmondása szerint ösztönösen döntött, és olyan embert akart választani, akivel méltó párbajt vívhat meg, aki ellen hiteles érvekkel lehet majd kampányolni.

Mielőtt a jogász elmondhatta volna monológját, levetítették a lakóknak Eszter eddigi legfőbb konfliktusait, így megnézhettük Csabával, Verával, valamint Kingával való összetűzéseit is. A hé elején még Attila volt a legnyugodtabb, de most már számított rá, hogy ő is kaphat jelet. Elmondása szerint volt időszak, amikor biztos volt benne, hogy nem kerülhet rá a kendő, de most már számít rá.

Eszter egy lehengerlő beszédet adott elő, amelyben először Csabáról fejtette ki a véleményét, aztán Verára került a sor. Elmondta, hogy vele van a legtöbb konfliktusa itt a villában, és hatalmasat csalódott benne, amikor az első párbajnál nem állt mellette. Ezután Attilához fordult, akinek elkezdte mondani, hogy nem kellett volna ilyen nyugodtnak lennie, mert a párbajon kint fog maradni, mire az összeférhetetlen már nyújtotta is a kezét a kendőért, azonban Eszter hozzátette, hogy „de nem ezen a párbajon”, és azzal a mozdulattal ismét Verához lépett. A pornóst fölényesnek, arrogánsnak és beképzeltnek nevezte, viselkedését pedig érzéketlen nőhöz illőnek jellemezte, és végül neki adta a zöld kendőt.

Izgalmas összecsapásra számíthatunk vasárnap, hiszen mindkettejük számláján van már két-két győztes párbaj.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek