Starity

Ian Somerhalder mindenkit be akar vonni

2012. január 26. 17:05   |   Szerző: Brittany

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A The Vampire Diaries sorozat szépfiúja a bolygónk fennmaradásáért küzd és ebbe nagy segítségére van az internet.

hirdetés
Ian Somerhalder mindenkit be akar vonni

Sokan a Lost halott fiújaként, mások a The Vampire Diaries halhatatlan és szerelmes vámpírjaként ismerték meg a nevét. Ian Somerhalder azonban amikor nem a nőket veszi le a lábáról a tekintetével, arra használja a hírnevét, hogy aktívan védje a bolygónkat. 2010. December 8-án, a születésnapján hozta létre az Ian Somerhalder Alapítványt, amely mára már hatalmas tábort tudhat magáénak. Az IS Foundation fő célja az állatok élőhelyeinek megőrzése, a fajok fenntartása és a zöld gondolkodás, az energiatakarékosság elterjesztése. A szívtipró színész igyekszik minél több embert bevonni a mozgalomba, és szerinte hatalmas segítséget nyújt mindebben az internethasználat elterjedése.

„Megfizethetetlen kárt fogunk okozni, ha tovább írtjuk a fákat és ha így folytatjuk a környezetünk pusztítását. Alternatív megoldásokra van szükség. Ha embert tudtunk a holdra küldeni, akkor erre miért ne lennénk képesek? Az internet képes arra, hogy tanítsa az embereket a természetről. Olyan részeit pillanthatjuk meg a web által a minket körülvevő világnak, amelyek egyébként soha nem látnánk. Az internet inspirál, tanít és cselekvésre késztet. Az ideák, a kérdések, az ötletek sebesen szállnak egyik embertől a másikig. Mind e mellett én még mindig nagyon fontosnak tartom, hogy az ember ki tudjon szakadni az elektromos világból, és a természetben ki tudjon kapcsolódni. A média, az internet és a közösségi oldalak hatalmas segítséget nyújtanak abban, hogy megtaláljuk az erőforrásokat és egyesítsük az elképzeléseinket. A legfőbb célunk, hogy inspiráljuk az embereket az ötleteik megvalósítására, hogy pozitív irányba változzon az élet körülöttünk. Ehhez mindenkire szükség van.” - mondta el egy interjú során a The Vampire Diaries sorozat sztárja.


Nina Dobrev is aktívan részt vesz az ISF kampányaiban

Az ISF honlapján mindenki tájékozódhat az alapítvány ideológiájáról és céljairól. Ian már barátnőjét, Nina Dobrevet is bevonta, aki készséggel terjeszti a zöld gondolkodás és a környezetvédelem elveit. Lehetsz 5 vagy akár 100 éves, a környezetnek rád is szüksége van.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek