Starity

Szíj Melindának saját parfümje lett

2012. január 27. 08:08   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Külföldi sztárokat maga mögé utasítva lépett be a parfümpiacra a Megasztárból megismert Szíj Melinda. A 42 éves édesanya saját névre keresztelt egyedi parfümmel büszkélkedhet.

hirdetés
Szíj Melindának saját parfümje lett
Fotó: Blikk

Szíj Melinda a tehetségkutató óta ugyanazt az életet éli, mint korábban. Nem vágyik a refkeltorfényre, inkább meghúzódik a háttérben. Ennek ellenére lehet, hogy előbb adja ki saját névre keresztelt parfümjét, mint sok neves külföldi sztár, az első üvegcsét ugyanis már le is gyártották.

A Blikk arról számolt be, hogy egy parfümőr rajongó meglepte a tehetséget egy már előzetesen levédetett Szíj Melinda névre keresztelt teljesen egyedi illatkombinációval. A kis üvegből egyelőre csak egyetlen darab készült Melinda tiszteletére, de Melindának akár mellékjövedelmet is jelenthet, ha a piacra dobja a vadiúj terméket.

„Levédették a nevemre, és ez a díszdobozon is rajta van. Nem tudom, mikor hatódtam meg utoljára ennyire, mint amikor a kezembe vettem a parfümömet. Egyelőre nincsenek vele terveim, de ha a rajongóim szeretnének ilyet venni, biztosan megoldható lesz. Kellemes, elegáns illata van, a doboza is olyan visszafogott és nőies, mint amilyen én vagyok. Nagyon eltalálta a rajongóm az ízlésemet! Leírhatatlan érzés reggelente a nekem kitalált illatot magamra fújni” – mondta Melinda a lapnak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek