Starity

Szakított Harry Styles és barátnője

2012. január 28. 21:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Eddig még arról hallhattunk, hogy a One Direction egyik tagja, Harry Styles bemutatta a szüleinek a nála 15 évvel idősebb Caroline-t, és azok meg is kedvelték a lányt – a pár most mégis úgy döntött, lezárják kapcsolatukat.

hirdetés
Szakított Harry Styles és barátnője

A brit fiúbanda, a One Direction legfiatalabb tagja szakított a nála 15 évvel idősebb Caroline Flack-kel. Harry Twitterre írta ki a hírt, miszerint Caroline-nal közös megegyezés alapján döntöttek úgy, hogy vége.

Harry, a félreértések elkerülésében rögtön magyarázkodni kezdett: „Please, know I didn't 'dump' Caroline. This was a mutual decision. She is one of the kindest, sweetest people I know. Please respect that.” A szöveg magyarul annyit tesz, „Tudnotok kell, hogy nem »dobtam« Caroline-t. Ez egy közös döntés volt. Ő az egyik legkedvesebb, legaranyosabb ember, akit ismerek. Kérlek, tartsátok ezt tiszteletben.”

Több ezer lány szíve tört össze, mikor megtudták Harry és Caroline kapcsolatát. Ezeknek a lányoknak most újra van remény, hiszen Harry már szingli.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek