Starity

VV Éva lejáratta magát a tévében

2012. január 28. 12:12   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Botrányosan viselkedett a szerdai BeleValóVilág című élő adásban Baukó Éva. Káromkodott, szidta VV Verát, és a műsorba betelefonálókat sem kímélte, kutyája pedig odapiszkított a stúdióba.

hirdetés
VV Éva lejáratta magát a tévében
Fotó: Cool TV

VV Éva teljesen felpöröge érkezett a műsorba, mintha valamilyen tudatmódosító szer hatása alatt állt volna. Egyáltalán nem törődött azzal, hogy élő adásban van, szemtelenül káromkodott és szókimondó véleményével VV Vera nővérét sem kímélte.

Az egykori VV4-es törtetőt a műsorvezető Olivér előzetesen kiokosította, hogy Vera pornóügyét ne hozza fel, mert nem az lesz a mai adás témája, ennek ellenére nem bírta ki, hogy ne perzseljen oda Vera éppen betelefonáló nővérének. Később Éva már fröcsögő szájjal nevetgélt Olivér poénjain, úgy hogy közben majdnem bepisilt, majd végül kiskutyája sem bírt magával, és a stúdió közepére piszkított.

A műsorszerkesztők szerencsére időben felismerték, hogy Éva viselkedése kezelhetetlen, így még az adás közepén elköszöntek tőle. Csak Olivér lélekjelenlétének köszönhető, hogy a műsor nem fulladt botrányba.

A Bors értesülése szerint a csatorna végleg kitiltotta a show-ból Baukó Évát, így többet nem hívják vendégnek. Az egykori villalakót nem különösebben érdekelte a dolog, elfogadta a szerkesztőség döntését, és nem kommentálta bővebben az eseményeket.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek