Starity

VV5: minimális különbséggel Vera nyerte a párbajt!

2012. január 30. 07:07   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A VV5 eddigi legszorosabb párbajának lehettünk szemtanúi. Vera háromszoros párbajhős lett, Eszter pedig drámai pillanatok között pityeregve búcsúzott a szintén zokogó Seherezádétól.

hirdetés
VV5: minimális különbséggel Vera nyerte a párbajt!
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

Amikor Eszter kihívta Verát már előre lehetett borítékolni, hogy izgalmas, szoros párbaj lesz a két rutinos párbajhős között. Lilu szerint ez a taktika és a szív, illetve az érzelem és az értelem összecsapása. A játék elején a műsorvezető mindössze három szavazatnyi különbségről számolt be, majd az adás közepéhez érve, elméletileg pontosan megegyezett a szavazatok száma, hiszen 50-50%-ot mutattak a képernyőn.

Az eredemények bemutatása előtt Lilu megkérdezte a játékosokat, hogy milyen eredményre számítanak, de lányos zavarában mindkét párbajozó össze-vissza beszélt. Eszter másfél hónappal ezelőtt még 70-30-at tippelt volna a saját javára, de elmondása szerint időközben változtak az erőviszonyok, így most már szoros állásra számít, de megtippelni nem tudná az eredményt, mert nincs százalékmérője. Ezután a pornós múltjával botrányt kavaró lány jeleskedett fejszámolásban, szerinte az eredmény 51-50, vagy 50-49 körül fog alakulni. Talán Verának is jól jött volna egy százalékmérő, bár még mindig nem tudjuk, mi lehet az.

A tengermély-érzésű lány végig az őszinteségével érvelt a jogász ellen, aki szerint a Való Világ egy társasjáték, amibe egy kis csalás még bőven belefér. Ennél keményebb indulatok viszont nem szabadultak fel egyik félnél sem, úgy látszik az utolsó napokban lecsillapodtak a kedélyek kettejük között.

A kortesbeszédeket Seherezádé és Fecó tartották, utóbbi annyira izgult, hogy teljesen elfelejtette a betanult szövegét, így csak hebegett-hápogott valamit Vera érdekében. Lilu figyelmeztette is a dumagépet, hogy a valóságshow után szóvivői állásra inkább ne pályázzon. Bár Seherezádé sem sokkal jobb előadó, azért többet tett Eszter érdekében, de ez is kevésnek bizonyult, legalábbis ami a szavazatokat illeti.

A végeredmény 49-51 lett, így Verának nem kell még szembesülnie az elhíresült pornócastingjával, és VV Veronikának is minimum még két hetet kell várnia, hogy a lány múltját az orra alá dörgölhesse.

A nagy kérdés már csak az, hogy Eszter mihez kezd majd a hírnévvel, mert ezt még ő maga sem tudja. Könnyek között beszélt arról, hogy szeretné majd kamatoztani az ismertségét valahogy. Viszont mielőtt bármibe belekezd, szembesülnie kell azzal is, hogy az ügyvédi kamara fegyelmi eljárást indított ellene.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek