Starity

Miley Cyrus és Selena Gomez a Playboyban?

2012. január 31. 13:01   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Miután az egykori Disney-üdvöske, Lindsay Lohan meztelen fotósorozata eladási rekordot döntött, a nyuszis magazin szerkesztői további extinisztárokra fenik a fogaikat.

hirdetés
Miley Cyrus és Selena Gomez a Playboyban?

Miley Cyrus neve először akkor merült fel a lap szerkesztőségében, amikor az akkor 16 éves lány élete első nagyobb botrányába keveredett, és fedetlen háttal, egy lepelbe burkolózva pózolt egy magazinnak. Azóta a most 19 éves Disney-sztár már igazi botrányhőssé érett, aki hol merész nyilatkozataival kelt feltűnést, hol pedig pénisz alakú tortával pózol. A vele egyidős Selena Gomez stílusa ugyan jóval visszafogottabb, de a Justin Bieberrel való kapcsolata épp elegendő publicitást biztosít számára is, hogy felkerüljön a férfimagazin radarjára.

Szakértők szerint a fiatal sztárok képsorozatai több olvasót vonzanak, mint az ismeretlen modelleké, vagy az egykor szebb napokat látott és visszatérni szándékozó hírességeké, ezért nem csoda, hogy a lap akár egyenként kétmillió dollárt is hajlandó lenne kifizetni a lányoknak, ha azok megszabadulnának ruháiktól. A már kissé lecsúszott Lindsay Lohan fotói is eladási rekordokat döntöttek, így gyanítható, hogy a két fiatal lány miatt méginkább kifosztanák az újságárusokat.

Bár mindketten elmúltak 18 évesek, és a felajánlott pénz óriási, mégsem valószínű, hogy bármelyikük is vetkőzne, hiszen mindketten nagyon fiatalok és karrierjük elején vannak, ráadásul erről egyeztetniük kellene a zenei és filmes producereikkel is, akik aligha mennének bele az üzletbe.

Viszont a Playboy titkon arra számít, hogy Miley Cyrus esetleg ugyanolyan utat fog bejárni, mint Lindsay Lohan, így végül eljuthat egy olyan élethelyzetbe, amelyben erre a pénzre nagy szüksége lenne.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek