Starity

Megvan az új Bonnie és Clyde?

2012. február 01. 15:03   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az IMDb információi szerint megvan a tavalyra tervezett Bonnie és Clyde film két főszereplője, ám lehet, hogy ez csak rövidfilm lesz!

hirdetés
Megvan az új Bonnie és Clyde?

Nagy port kavart a hír, miszerint a 2012-ben bemutatásra tervezett Bonnie és Clyde filmből sorban rúgták ki a főszereplőket: elsőnek a várandós Hilary Duffot bocsátották el, aki Bonnie Parkert alakította volna. Ez, végül is érthető, hiszen az első gyermekét váró színésznőnek most inkább pihennie kell. Őt követte Drew Fuller, aki Buckot, Clyde bátyját játszotta volna. Végül a másik két főszereplő, a Clyde-ot játszó Kevin Zegers és a Blanche szerepére felkért Thora Birch következett, ám indokot egyikük sem kapott.

Bonnie és Clyde szerepére úgy tűnik, találtak két színészt: a gengszerlány szerepére The Elisabeth Skallewoodot választották, aki korábban csak egy Omgivelser nevű rövidfilmben játszott eddig. Clydeot a tervek szerint Svend Erichen fogja játszani, akinek eddig szintén csak egy szerepe volt.

Felvetődik a kérdés: vajon miért választottak kezdő színészeket a már évek óta a szakmában levő színészek helyett?

A forgatásokat a tavalyi évben kezdték, ám a film bemutatása nagyon ki fog tolódni, de pontos dátumot még nem közöltek, és könnyen előfordulhat, hogy végül nem egy egész estés mozifilmet kapunk, hanem csak egy rövidfilmet!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek