Starity

Saját valóságshow-t indít Rihanna

2012. február 01. 15:03   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Rihanna fashion-realityben keresi az Egyesült Királyság legjobb ruhatervezőjét!

hirdetés
Saját valóságshow-t indít Rihanna

A barbadosi pacsirta, Rihanna egy fashion-reality segítségével keresi majd Nagy Britannia legjobb ruhakészítőjét. A show valószínűleg nem hasonlít majd a német modell, Heidi Klum által vezetett Project Runway című műsorra.

A valóságshow tavasszal indul majd, a zsűriben pedig a Girls Aloud nevű lánybanda tagja, Nicola Roberts is megtalálható lesz. Maga Rihanna pedig így nyilatkozott a hamarosan műsorra kereső realityről: „Mindig is a divat nagy szerelmese voltam. Folyamatos inspirációforrást jelent az életemben, és bizony az egyik fő oka annak, hogy ma milyen előadó és milyen ember vagyok. Mindig is szerettem nézni a feltörekvő tervezők útját az ilyen műsorokban, és látni, hogyan befolyásolja a munkájukat az individualitásuk”mondta Rihanna.

A műsor tíz héten keresztül folyik majd, és az ifjú tehetsgeknek az lesz a feladatuk, hogy zenészek és más hírességek ruháit tervezzék meg, a győztes darabot pedig Riri fogja viselni idén júliusban a londoni Hyde Parkban tartandó koncertjén.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek