Starity

Keira Knightley is megjárta a barnítóval

2012. február 02. 16:04   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Christina Aguilera önbarnítós balesete lejárt lemez lett, a lapok ma már a csodaszép Keira Knightley foltos hátáról cikkeznek.

hirdetés
Keira Knightley is megjárta a barnítóval

Az eleganciájáról és királynői megjelenéséről ismert Keira Knightley ritkán kerül a címlapokra divatmalőrök kapcsán, ezúttal azonban az A Dangerous Method tegnapi londoni premierjén neki sem sikerült a tökéletes megjelenés.

Bár az önbarnító használata inkább a hollywoodi színésznők körében elterjedt, és Keirát nem szokta zavarni halványabb bőrszíne, hátat szabadon hagyó burgundi estélyije kedvéért most mégis magára vitt egy kis színt. Úgy tűnik azonban, hogy a műveletet végző személy nem volt avatott szakértője az instant barnulásnak, ugyanis nem sikerült egyenletesen felvinni a szert, így a premieren a színésznő éktelenkedő foltokkal a hátán jelent meg. A vakuk kereszttüzében a baki azonnal láthatóvá vált, a brit lapok pedig kapva kaptak az alkalmon, és máris nagy terjedelemben foglalkoznak az esettel.

Remélhetőleg a sztár tanult az esetből, és legközelebb szakemberekre bízza a bőrét ahelyett, hogy házi módszerekkel kísérletezne.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek