Starity

Árulják a VV Anikótól ellopott kamerát

2012. február 03. 09:09   |   Szerző: ItsMilan

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

2011 júliusában, egy szombati napon tört be az egykori villalakó otthonába egy idegen, aki most újra feltűnt.

hirdetés
Árulják a VV Anikótól ellopott kamerát
Fotó: Blikk

A jelenleg műsorvezetőként tevékenykedő Nádai Anikó a betörés napján egyik barátnője társaságában egy buliból tért haza otthonába, hulla fáradtan. Hajnali fél öt körül azonban egy harmadik, hívatlan látogató is csatlakozott hozzájuk.

„Arra ébredtem, hogy valaki mászkál a lakásban. Rettentően megijedtem, de fogalmam sem volt, hogy ilyen helyzetben mit kell tenni. Órákon keresztül vártuk, hogy odaérjenek a rendőrök. De nem jöttek!” – nyilatkozta a betörés után a Blikknek VV Anikó.

Ekkor még nem esett szó elrabolt tárgyakról, egy videokamera azonban mégis eltűnt a lakásból. A fél éve ellopott tárgy végül a Vatera nevű aukciós portálon kötött ki, az eladó nevénél pedig az eredeti tulajdonos, azaz Anikó van feltüntetve. A későbbiekben az exvillalakó nagy valószínűséggel jelenti az ügyet a rendőrség felé, így az eddig ismeretlen betörő személyére is fény derülhet.

„Az mennyire durva, hogy Anikóhoz betörnek, majd fél évre rá a Vaterán árulják az ellopott kamerát a nevével! Nagyon durva! Hol élünk?” – írta pár órája a lány partnere, a szintén műsorvezető Istenes Bence a saját Facebook-oldalán.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek