Starity

Adam Lambert tombol új klipjében

2012. február 03. 10:10   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Adam Lambert klipje már nagy várakozásnak örvendett, azonban ennek a mai nap vége lett. Az énekes publikálta két év után az ötödik klipjét a Better Than I Know Myself kislemezéhez. Adam tombol, majd nyugodt: bemutatja a két énjének örökös harcát.

hirdetés
Adam Lambert tombol új klipjében

A zenés videót a mai nap folyamán, február 3-án tették nyilvánossá Adam VEVO-csatornáján, pontosan 9 órakor.

Az előzetestől eltérően először egy hideg, üres, mondhatni, kihalt szoba fogad minket, mindenféle durva, hegyes dísszel, majd Adam jelenik meg kemény tekintettel, barna kontaklencsével, és szemmel láthatóan elégedett magával, azonban vannak már a videó elején olyan bevágások, amelyek utalnak a kitöréseire és arra, hogy a látszattól eltérően ez nagyon nincs rendben. Nagyjából a 35. másodperctől viszont visszaköszön ránk az az Adam, akit az előzetesből ismerhettünk meg. Az előző esti Twitter-partiban az egyik rajongó által nyomi kardigánnak titulált szerelésben ül, nevet, mosolyog, ír és elfoglalja magát. Azonban a tükörben a két énje találkozik, hadakozik egymással.

A klip felépítése egyszerű, és úgy tűnik, hogy Lambert az elmúlt évben szerzett sérelmeit, tapasztalatait dolgozza fel videó formájában. Mindig mondta, hogy van egy sötétebb, durvább énje, amely néha átveszi az irányítást, és ezt nagyon utálja. Eddig a rajongók ezt nehezen tudták elképzelni a baba arcú énekesről, azonban a Better Than I Know Myself kisfilmjében betekintést nyerhettek erre az oldalára is.

Az egyik fele piál, dühöng, rombol, míg a másik nyugodt, meditál és igyekszik fenttartani a békét az életében, és elnyomni a rosszat, amely a végén megmenti őt.

A videó lezárásában láthatjuk azt az Adamet, akit a hétköznapokból is ismerünk: a rossz és a jó oldala egyesült, ezáltal egyensúlyt teremtett önmagában. Viszont a „sötét oldala” olyan benyomást tett az emberekre, hogy mindössze öt perc alatt világtrend lett Twitteren a „Dark Adam” kifejezés.

Bár nem minden rajongó tartotta jó választásnak ezt a számot, az biztos, hogy ez lett az eddigi legjobb és legösszeszedettebb Adam Lambert-videó, amit eddig láthattunk.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek