Starity

Külön tölti a Valentin-napot Vilmos herceg és Catherine

2012. február 03. 12:12   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kate Middleton életében először élheti meg a szerelmesek ünnepét feleségként, ám úgy tűnik, egyedül fogja tölteni a Valentin-napot.

hirdetés
Külön tölti a Valentin-napot Vilmos herceg és Catherine

Sajnos Catherine hercegné férje túl elfoglalt ahhoz, hogy a szerelmesek ünnepén nejével foglalkozzon, ugyanis kötelezettségei Falklandi-szigetekre szólítják, így nagy valószínűséggel Kate egyedül tölti a Valentin-napot.

Természetesen unatkozni bizonyára nem fog, ugyanis február 14-én Liverpoolba utazik, ahol egy jótékonysági szervezet támogatásában vesz részt. Az Action on Addiction & Alder Hey Children’s NHS Foundation Trust nevű alapítvány a drog- és alkoholfüggők felépülését segíti, és Kate 2012 januárjától pártfogóként vesz részt benne.

A hercegi pár házasságát egyébként nem kell félteni, mi sem bizonyítja ezt jobban, mint hogy örökbe fogadtak egy apró jószágot, mely talán a közös gyermekre való felkészülést is jelentheti.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek