Starity

Palvin Barbara a L'Oréal Paris új nagykövete!

2012. február 03. 17:05   |   Szerző: tengericsillag

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A sok jó hír után nem meglepő, hogy Palvin Barbara ismét hallat magáról. Ezúttal a L'Oréal Paris választotta meg képviselőnek.

hirdetés
Palvin Barbara a L'Oréal Paris új nagykövete!

Barbi még csak most töltötte be a tizennyolcat, de már olyan nagy márkák arca lett, mint például az Armanié, Calvin Kleiné vagy a H&M-é. Most a L'Oréal kampányában láthatjuk, olyan elődökkel, mint például  Bianca Balti, Gwen Stefani, Doutzen Kroes, Claudia Schiffer, Diane Kruger, Rachel Weisz, Jennifer Lopez, Beyoncé vagy Megan Gale.

"Nagyon izgulok, hiszen olyan hírességek nyomdokaiba lépek, mint Claudia Schiffer és Gwen Stefaninyilatkozta Barbi a WWD-nek.

A cég ajakrúzsát, a Rouge Caresse-t fogja reklámozni, de már felröppentek olyan hírek is, miszerint nem ez lesz az egyetlen termék, amihez a modell nevét köthetjük majd, ugyanis a hajának szépségét is megmutatnák egy kampányban.

„Barbara rendkívül ígéretes szupermodell elbűvölő személyiséggel, friss és elegáns szépség, remek humorral és megdöbbentő érettséggel. Minden esélye megvan arra, hogy a nagyok nyomdokaiba lépjen” – vallotta be büszkén a L’Oreal Paris nemzetközi ügyvezető igazgatója, Cyril Chapuy.

Úgy tudni, Barbit Cannes-ben is láthatjuk majd a vörösszőnyegen, és a Glamour Women of the Year gálán is a jelöltek között van az Év Modellje kategóriában. További sok sikert kívánunk neki!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek