Starity

Elkelt a szexszimbólum röntgenképe

2010. július 07. 22:10   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A hollywoodi legenda, Marilyn Monroe mellkasáról készített három röntgenfelvétel 45 ezer dollárért (tízmillió forintért) talált gazdára egy Las Vegas-i árverésen.

hirdetés
Elkelt a szexszimbólum röntgenképe

Hihetetlen, hogy ma már minden aranyat ér, amihez köze van egy sztárnak. Legutóbb például gazdára talált Marilyn Monroe röntgenképe. Az árverést a Julien's aukciósház rendezte és Las Vegasban a Planet Hollywood kaszinóban került rá sor. Az aukciósház csak háromezer dollárra becsülte a három darab, a színésznő mellkasát ábrázoló röntgenképeket, azok azonban 45 ezer dollárért keltek el. Árverésre bocsátották még azt a széket is, amin a díva utolsó fotózásán pózolt, az pedig 35 ezer dollárért kelt el.

http://www.mult-kor.hu/image/article/main/.cut-460x310/29363.jpg

Gazdára talált még egy pár fülbevaló is, melyet Kate Winslet viselt a Titanic forgatásán (25 ezer dollár) és Audrey Hepburn egy ruhája (56 250 dollár), melyet a Mókás arc című musicalben viselt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek