Starity

Ed Westwicknek hiányzik a régi Chuck Bass

2012. február 05. 19:07   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ed Westwick szerint Chuck Bass már nem az a régi, beszólogatós, vicces Upper East Side-i újgazdag karakter, aki mindig meg tud minket nevettetni.

hirdetés
Ed Westwicknek hiányzik a régi Chuck Bass

Ed Westwicknek a hírnevet a nőfaló, flegma, de nagyon szerethető Chuck Bass karaktere hozta meg. Legalábbis az első pár évadban mindenkinek ez jött le a rosszfiúról. Így, az ötödik évad közepe felé Chuck egyre jobban a szerelem hercegére hasonlít, mintsem arra, aki előtte volt. Ezt maga Ed Westwick vallotta be.

„A régi Chuck Bass egy playboy volt, a fiatal, Upper East Side-i Hugh Hefner, teljes ellentétem és talán pontosan ezért szerettem őt eljátszani – nyilatkozta az angol színész a TV Guide-nek. – A próbálkozásai a lányoknál, az, ahogy mondja »Chuck Bass vagyok« mind-mind annyira szórakoztató, most meg olyan, mint egy szerelmes kiskutya. Folyton csak Blair után fut, teljesen kifordult önmagából. Nagyon hiányzik a jó, öreg, vicces Chuck Bass!”

Vajon az ötödik évad vége felé Chuck újra a régi lesz? Hiszen már mindenkinek nagyon hiányzik, amikor Ed mondja: „I'm Chuck... Chuck Bass!”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek