Starity

Ashley Greene hullócsillag lesz?

2012. február 06. 16:04   |   Szerző: Brittany

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Twilight-filmekből megismert színésznő aggódik karrierje miatt, hiszen eddig még nem kapott igazán lehengerlő szerepajánlatot.

hirdetés
Ashley Greene hullócsillag lesz?

Az Alkonyat-filmekből megismert bájos Ashley Greene úgy tűnik nem lopta be magát a filmkészítők szívébe. A fiatal színésznőt Alice Cullenként ismerte meg a világ, de az utolsó epizód forgatásának befejezése óta sem árasztják el szerepajánlatokkal. A 24 éves lány ugyan örül, hogy a Twilightban megcsillogtatta tehetségét, de reméli nem ez lesz az utolsó, igazán ütős filmszerepe.

Az Alkonyat olyan volt nekem, mint valami rakéta. De most, hogy vége, még mindig sok dolgom van. És ha nem látok hozzá, akkor a Twilight lesz az egyetlen dolog, amiről ismerni fognak, legyen bármilyen jó is ez. Lényegében onnan, hogy minden vágyam egy szerep, eljutottam odáig, hogy minden vágyam egy olyan szerep, amit mindenki akar. Tudom, hogy egy olyan helyen vagyok, ahol nagyon sok elismert színésznővel kell versenyeznem, ami valóban nagyszerű hely, de eléggé ijesztő is”mondta el egy interjúban.

Miss Greene úgy tűnik alakjával jobban le tudja nyűgözni a nagyérdeműt, hiszen modellként még mindig sikeres. Reméljük, rövid időn belül valaki felfedezi benne azt a pluszt is, ami egy nagyszabású produkció főszerepéhez is elég lesz.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek