Starity

Gyereksztárok — Hol tartanak most? III.

2012. február 09. 18:06   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Íme, egy újabb lista azokról, akik gyerekként váltak híressé, és most megtudhatod, mi a helyzet velük manapság!

hirdetés
Gyereksztárok — Hol tartanak most? III.

Korábban már számon vettünk néhány sztárt, akik gyerekként kezdték a szakmájukat, vannak, akik azóta is Hollywood fényes egén ragyognak, és olyanok is, akik eltűntek a süllyesztőben.

Első körben a népszerűbb celebek kaptak helyet, míg a második cikkben azokról írtunk, akik manapság már annyira nem híresek vagy a felnövekvő generáció egyáltalán nem hallott róluk! És most itt a következő adag!

Andrea Bowen

A tehetséges színésznő már hatéves korában a kamerák előtt állt: 1996-ban az Egy angyal New Yorkban című filmben kapott egy kisebb szerepet. Az áttörést a 2004-ben indult világhírű sorozat, a Született feleségek hozta meg számára, amiben Julie Mayer szerepét kapta meg – annak ellenére, hogy ő maga nem gondolta volna, hogy övé lesz a szerep: a producerek ugyanis egy 12 éves, barna lányt kerestek, ő pedig 13 éves és szőke volt. Andrea jelenleg is a színészettel foglalkozik, a tavalyi évben több filmet is forgatott.

Kristen Stewart

Az Alkonyat Bellája kicsi kora óta színészkedik már, ám sokan csak a Twilight Sagában ismerték meg, melynek forgatása ugyan véget ért, a láz még tart: a tavalyi évben leforgatták ugyanis a Breaking Dawn első és második részét is. Az első részt tavaly novemberben mutatták be, a másodikat pedig az idei év végén fogják adni a mozikban. Kristent azonban hamarosan újra láthatjuk a filmvásznon: ő játssza a most készülő Snow White and the Huntsman című filmben Hófehérkét, ám ez az alkotás merőben más lesz, mint a már jól ismert mese. Kristen jelenleg is boldog párkapcsolatban él Robert Pattinsonnal, akit a Twilight-filmek forgatásán ismert meg.

Anna Paquin

Anna első ismertebb szerepe a Darkness – A rettegés háza című filmben volt, de már alig tízévesen a Zongoralecke című alkotásban megkapta Flora McGrath szerepét. Úgy tűnik azonban, hogy a rémisztőbb produkciók és karakterek közelebb állnak a színésznőhöz: játszott az X-Men-filmekben is, az Adsz vagy Kapsz című halloweeni horrorban, ám sokan a True Blood – Inni és élni hagyni sorozatban kedvelték meg igazán, amiben egy vámpírt alakít. Anna jelenleg is ebben a sorozatban játszik, 2010. augusztus 22-én hozzáment szerelméhez, Stephen Moyerhez, akivel együtt játszik a sorozatban.

Christopher Masterson

Horrorra Akadva 2 – ez volt az első olyan filmje, amiben emlékezetes szerepet alakított, legalábbis a Már Megint Malcolm sorozat után. Hétévesen állt először kamera elé: a Hiroshima Madenben Timmy Bennettet alakíthatta. Danny Masterson kisöccse a mai napig a színészettel foglalkozik, szerencsére nem tűnt el a süllyesztőben a Már megint Malcolm után: új filmje, a Chapman az idei évben kerül a mozikba! Hosszú évekig volt Laura Prepon párja, jelenleg azonban Arielle Vandenberggel jár együtt, bátyjával pedig két éttermet vezetnek.

Michael Jackson

A pop koronázatlan királya gyerekkorában kezdte az éneklést testvéreivel a Jackson Five-ban. Később már szólóban énekelt, és sikeresen meghódította szinte az összes slágerlistát. Ám a sztárságnak megvolt a maga árnyoldala is: pedofília vádjával perbe fogták, amit végül sikeresen megnyert, és bár a rajongók tudták az igazat, sokan kételkedtek MJ ártatlanságában. Rendkívül ritka bőrbetegségben szenvedett, és emiatt a bőre kifehéredett, ám sokan úgy gondolták, ez plasztikai műtétek miatt van.
Három gyermeke született: Prince Michael, Paris és Prince Michael II. 2009 június végén azonban váratlanul elhunyt. Haláláról senki nem tudta biztosan, miért történt, így mindenki mást mondott: volt, aki szerint öngyilkos lett, volt, aki szerint valami titokzatos betegség vitte el, végül az orvosát szándékos emberölés miatt letartóztatták. A rendkívüli tehetség halála az egész világot megrázta!

Candace Cameron Bure

Ő játszotta Donna Joe Tanner, azaz D.J. szerepét a Bír-Lak című sorozatban, amiben összesen 8 évet húzott le. Ez volt az első szerepe. A forgatások után még sok alkotásban szerepelt, utolsó filmje három évvel ezelőtt készült. 1996 júniusában kötött házasságot a szintén szakmabeli David Bure-rel, akivel három gyermeket nevelnek, és Los Angelesben élnek.

Joy Lauren

Danielle Van De Kamp szerepe hozta meg számára a világhírt a Született feleségekben, azonban első szerződése mindössze két rész erejéig szólt A különleges ügyosztály című sorozatban, és már kicsi kora óta színész szeretett volna lenni! 14 évesen érettségizett le, ami sokak számára elég meglepő volt. A Született Feleségek után pihent kicsit, bár a mai napig feltűnik 1-1 rész erejéig. Magánéletéről nem szokott nyilatkozni, de annyi ismeretes, hogy édesanyjával él, akit Andrea Bowen mellett a legjobb barátnőjének tart!

Emily Perkins

11 évesen kapta első szerepét, ami egy szinkronszerep volt. Az első komolyabb produkciójához 13 évesen szerződött le, Stephen King: Az című regényének megfilmesített változatában ő alakította a fiatal Beverly Marshot. 2000-ben a Vérszomj című horrorban szerepelt jó barátnőjével, Katharine Isabelle-lel, a filmnek három része volt összesen, a másodikat és harmadikat szinte egy időben, 2004-ben forgatták. A 2007-es, Juno című filmben ő alakította a vadóc könyvtáros lány szerepét is, valamint az Odaát sorozatban szerepelt két évad erejéig. Jelenleg Kanadában él, és férjével neveli egyetlen gyermekét, akit Dante névre kereszteltek.

Jessica Von

A fiatal, kanadai tehetség állítása szerint gyerekkorában kezdte a modellkedést, ám sajnos azokból az időkből nem maradt fent egy kép sem! Ezt egy idő után feladta, csak felnőttkorában folytatta. A színészetet tiniként kezdte, 19 éves korában. Azóta mindkét szakmában jelen van, sőt, már producer és sminkes is. Jelenleg színházakban lép fel, és a hírek szerint hamarosan érkezik a mozikba új filmje, a One Hundred and Sixty Acres. Érdekesség, hogy nemcsak a Bloody Maryben és a The Takenben, hanem ebben az alkotásban is ő készíti a sminkeket a szereplőknek.

Corey Feldman

Hároméves korában, egy McDonald’s-reklámban szerepelt először, és egy csapásra megismerték, ezt követte az Állj mellém! című film, de szerepelt Tom Hanks és Carrie Fisher mellett az Ami sok, az sokk című alkotásban is 1989-ben. Sajnos azonban, akárcsak a legtöbb sztár, ő sem tudta elkerülni a káros szereket: 1990-ben heroinbirtoklásért letartóztatták. Később egy interjúban elmondta, hogy amikor ezt csinálta, csak egy buta kölyök volt, és hosszú idő eltelt, mire megbocsátottak neki az emberek. Azóta élete rendbejött, és megházasodott. Január 1-jén fellépett a Dancing On Ice-ban, valamint több új filmet is forgat majd az idén!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek