Starity

Miss Panama 2012: íme, a 12 döntős

2012. február 08. 15:03   |   Szerző: Bogi13

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Február 6-án lezajlott a Miss Panama 2012 középdöntője, mely során kiderült, hogy kik azok a lányok, akik egy lépéssel közelebb kerültek a koronához.

hirdetés
Miss Panama 2012: íme, a 12 döntős

Panamában már 2011 novemberében elkezdődtek a castingok, hogy kiválogassák azokat a 18 éven felüli lányokat, akik esélyesek lehetnek a Miss Panama 2012 koronára, és a későbbiekben pedig nemzetközi szinten érhetnek el sikereket.

A 2011-es év sikeres volt a szépségversenyek terén, hiszen 2003 óta Sheldry Sáez volt az első panamai lány, aki bekerült a legszebb 15 közé a Miss Universe versenyén. A másik büszkeségük Keity Mendieta volt, aki bejutott a legszebb öt lány közé a Miss International versenyen.

A válogatások decemberben befejeződtek, és kiderült, ki az a húsz lány, akik esetleg Keity és Sheldry sikerét is felülmúlhatják. Januárban felkerültek a YouTube videomegosztóra a versenyzők rövid interjúi, ahol felmérték, hogy kik a legnépszerűbbek a nézők körében, és hogy vajon kiket tartanak esélyesnek esetleg világszínvonalon. A közönség szimpátiáját egyértelműen Stephanie Vander Werf és Maricely González nyerték el a leginkább.

Február 6-án kihirdették azt a 12 legszebb lányt, akik tovább küzdhetnek a koronákért, hiszen a márciusi döntőn négy lányt is megkoronáznak majd. Kiderül, ki lesz Miss Panamá 2012, akinek Sheldry Sáez adja át helyét, Irene Núnez az idei Miss World Panamá fején helyezi el a díszes koronát, a Miss International Panamá cím birtokosát Keity Mendieta „koronázza meg”, majd itt hirdetik ki a Miss Earth Panamá cím győztesét is, mely tavalyi győztese Marelissa Him.

A továbbjutók pedig a következő lányok lettek: Stephanie Vander Werf, Yinela Yero, Nabil Gonzalez, Maricely Gonzalez, Astrid Caballero, Nathalia Tamayo, Milagros Ramos, Elissa Estrada. Ana Lorena Ibanez, Michelle Madrid, Heidy Choy, és Karen Jordan.

Hogy közülük ki képviselheti Panamát a nemzetközi versenyeken, csak március 16-án derül ki.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek