Starity

A Jersey Shore sztárja számtalanszor csinálta nővel

2012. február 09. 18:06   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Snooki bevallotta, hogy el tudná magát képzelni mint biszexuális nő, ugyanis többször is kipróbálta, milyen azonos neműekkel szexelni.

hirdetés
A Jersey Shore sztárja számtalanszor csinálta nővel

A Jersey Shore nevű realityszéria sztárja a minap igen megdöbbentő kijelentést tett, állítása szerint ugyanis biszexuálisként is szokott gondolni magára, hiszen számtalanszor bújt nők ágyába.

„Férfiak és nők társaságát is egyaránt élvezem, és biszexként is el tudnám képzelni magam, hiszen csináltam dolgokat más lányokkal is – vallotta be Snooki a The Huffington Postnak, és arra is kitért, hosszú távon sosem járna nőneművel: Az egy dolog, hogy szeretek ezt-azt, de nem járnék lánnyal, ugyanis kimondottan szeretem a péniszt. Kísérletezgettem már...”

Így már nem is meglepő, miért támogatja annyira a homoszexuálisokat a realitysztár, hiszen azon kívül, hogy csöbörből vödörbe került pár alkalommal, még a legjobb barátja, Joey is meleg.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek