Starity

Kat Von D felhagy a szexszel

2012. február 09. 23:11   |   Szerző: Vegas

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Bár a tetoválóművészt 19 nővel csalták meg, a nagy fájdalom ellenére sem adja fel, és most már előrelátó.

hirdetés
Kat Von D felhagy a szexszel

Kat Von D szerelmi életében nagy csalódást okozott Sandra Bullock exférje, Jesse James. Nemrég cikkeztük arról, hogy újra együtt vannak, majd nem sokkal később kiderült, hogy 19 nővel csaltál meg Katet, és a kapcsolatuk ezzel kudarcba is fulladt.

Hollywood legkeresettebb tetoválóművésze viszont nem adja fel, bár nagyon sok fájdalom érte őt, de ezennel sokkan jobban megbecsüli a szerelmet. Sőt, mi több, szexuális életet sem akar élni, amíg egy komolyabb kapcsolata nem lesz, s készen nem áll rá, ezért az egyéjszakás kalandok is ki vannak zárva.

„Nem keresek szexpartnert magamnak. Most úgy érzem, más úton járok – nyilatkozta az OK! magazinnak. – Ez sokkal szentebb dolog, az igaz szerelem mindennél több, még az egyéjszakás kalandnál is.”

Reméljük, sikerül rálelnie a szerelemre, hiszen rengeteget dolgozik, és már igazán megérdemelne egy olyan kapcsolatot, amelyben boldogságban élhet.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek