Starity

VV5: Viagrával akarták feldobni a villaéletet Olivérék

2012. február 10. 10:10   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Szexuális ajzószereket próbáltak becsempészni a villába a korábbi széria játékosai, hogy ezzel emeljék a hangulatot odabent, de lebuktak.

hirdetés
VV5: Viagrával akarták feldobni a villaéletet Olivérék
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

A Való Világ 4 játékosai pár nappal ezelőtt költözhettek be a villába, hogy jelenlétükkel emeljék egy kicsit a végjátékba ért ötös széria lakóinak hangulatát. A beköltözők névsorán csak VV Éva háborodott fel, akit botrányos viselkedése miatt végül nem mertek beküldeni a játékba. Botrány viszont Olivér ötletéből is lehetett volna, ha sikerül véghez vinnie aljas tervét, amit Gombival közösen találtak ki.

„Gondolkoztunk Gombár úrral, és arra jutottunk, hatalmas poén lenne, ha a fiúk egy kis merevedési zavarral küzdenének. Öt hónapja élnek már bezárva, szex nélkül. Borzalmas dolog ez, ezt mi Gombival mindketten nagyon jól tudjuk, pedig ennyi ideig talán nem is kellett tartanunk a cölibátust, hiszen mindketten már a játék korábbi szakaszában kiestünk. Utánanéztem a dolgoknak, találtunk egy vény nélkül kapható szexuális stimuláló szert, arra gondoltunk, kicsit beindulnának tőle a fiúk” – mondta a Blikknek Olivér.

A srácok nem titkolták, hogy arra készülnek, a srácok italába kevernek egy keveset a stimulálószerből. Pechjükre, vagy szerencséjükre az akció meghiúsult, hiszen a produkció szigorúan megtiltotta, hogy bármit is becsempésszenek a villába, így még az átvizsgálás során előkerültek a tabletták.

A jól megtervezett poén egyébként rosszul is végződhetett volna, hiszen az akár több órán át tartó merevedés mellett a tabletták szedésének súlyos mellékhatásai is lehetnek, szívpanaszok vagy magas vérnyomás esetén pedig nem ajánlatos a szedése. Óriási felelőtlenség lett volna a csatorna részéről, ha ezt a mutatványt megengedi az egykori villalakóknak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek