Starity

Az FHM-nek vetkőzött Taylor Momsen

2012. február 10. 15:03   |   Szerző: Lady Suzy

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nem valószínű, hogy bárki is meglepődne a hír hallatán, miszerint Taylor Momsen legújabb képei kissé botrányosra sikeredtek, hiszen a botrányhősnőként is emlegetett énekesnőtől ez már teljesen megszokott.

hirdetés
Az FHM-nek vetkőzött Taylor Momsen

Pár éve még senki nem gondolta, hogy a fiatal kis Jenny Humphrey-t alakító Taylor Momsen, napjaink egyik nagy botrányhősnője lehet. Akkor még senki sem hitte volna, hogy ő lesz az a lány, aki 16 évesen olyan kijelentést tesz, hogy a vibrátor a legjobb barátja, vagy hogy ő lesz az a lány, aki koncertjein szándékosan villant – és még sorolhatnánk. Ezúttal sincs másképp a dolog, hiszen a márciusi FHM magazin címlapjáról köszön vissza ránk.

Az újságnak készült képek nagy botrányt keltettek világszerte, hiszen Taylor olyan pózokban feszít, amik nem biztos, hogy megfelelnek egy olyan lánynak, aki még csak nem is nagykorú. Mindenesetre ez tőle nem újdonság, így a rajongókat sem érte túl nagy meglepetés.

A magazinhoz egyébként egy rövid interjú is készült, amiben Taylor a bandájáról, a fiúkról és a stílusáról beszélt. „Szeretem a sztriptízcipőket, és mindig igyekszem megtalálni a legmagasabbakat is. A színpadokon mindig 15 cm-es sarkakban vagyok, az emberek mégis a sminkemről beszélnek. Ez vicces.”

„Nem szeretem azokat a pasikat, akik túlságosan kiöltöznek, és azokat, akik megjátsszák magukat. Önmagadnak lenni a legnehezebb. Légy önmagad, és ha az emberek nem kedvelnek, akkor besz*ptad. Ha ők így nem kedvelnek, akkor nem a te embereid.”

Az énekesnő a zenekaráról is ejtett néhány szót, és elmondta, olyanok együtt, mint egy nagy család. „A bandám fantasztikus. Imádom őket. Olyanok, mint a legjobb barátaim. Megvan a megfelelő kémia, ha van egy rossz napom, ők mindig jóvá teszik.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek