Starity

Lady Gaga étterme drága és zsíros

2012. február 11. 09:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Lady Gaga családja nemrég éttermet nyitott. Egy kritikus már az első napon ellátogatott a helyre, ám csalódnia kellett.

hirdetés
Lady Gaga étterme drága és zsíros

Még szinte meg sem nyitott Lady Gaga családjának új étterme, egy kritikus máris véleményt írt róla. Az újságíró a nyitás napján ment el az étterembe, de csak rossz emlékei maradtak: az ételeket túl zsírosnak, az árak rendkívül magasnak, a pincéreket pedig nagyon ügyetlennek találta. Ha ez nem lenne elég, a férfi még a várakozási időre is panaszkodott, és az egyik ételről azt írta, még sosem evett ennyire rosszat.

A cikk persze nem maradt válasz nélkül: a közvélemény visszatámadt, mondván, hogy ez nem igaz, és a cikk írója szándékosan tünteti fel rossz színben Gagáék éttermét, és nem szokás az első nyitási napon kritizálni egy vendéglőt.

Az író válasza az volt, hogy velük kivételt kellett tennie, mivel már hónapok óta reklámozták a helyet a Lady nevével, és csodálatos nyitást ígértek, vagyis maguknak keresték a bajt. Lady Gaga még nem reagált a cikkre.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek