Starity

Eurovízió: a Compact Disco megy Bakuba

2012. február 11. 23:11   |   Szerző: prézli

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nyolc döntős, de csak egy lehet a győztes. A nézők és a zsűri döntöttek, idén a Compact Disco fogja képviselni hazánkat.

hirdetés
Eurovízió: a Compact Disco megy Bakuba

Lezajlott A Dal döntője, ahol nyolc produkció csapott össze egymással. A felállás az első és a második elődöntőkből került ki, így szombaton a Király testvérek, Caramel, Nika, Tóth Gabi, a Compact Disco, Fábián Juli & Zoohacker, Heincz Gábor és Gyurcsík Tibor léptek a színpadra, és küzdöttek meg a szavazatokért.

Első ízben a nézőknek kellett dönteniük, akik szavazataikkal támogatták azt a négy produkciót, akik a zsűri elé járultak, ők pedig meghozták a végső döntést. A közönség a Király testvéreket, Caramelt, a Compact Discót, valamint Heincz Gábort juttatták tovább.

Ezek után a zsűrin volt a sor, akik eldöntötték, ki képviselje idén Magyarországot a 2012-es Eurovíziós Dalversenyen. Ketten, Csiszár Jenő és Wolf Kati tették le voksukat a Compact Disco mellett, míg Rakonczai Viktor Heincz Gábort, Rákay Philip pedig Caramelt küldte volna ki Bakuba. A többség akarta szerint idén az elektropop csapat utazik Azerbajdzsánba.

A Compact Disco a verseny első elődöntőjének második felében, azaz május 22-én fogja előadni a Sound of Our Heartst, és küzd meg a döntőbe jutásért. Ha ez sikerül, május 26-án tovább izgulhatunk értük.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek