Starity

Meisa Kuroki megházasodott?

2012. február 13. 11:11   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Japán összes bulvárlapja olyan címekkel van tele, miszerint Meisa Kuroki megházasodott, csakhogy a jelölt nem Kamui Kobayashi, akivel a színésznőt korábban hírbe hozták.

hirdetés
Meisa Kuroki megházasodott?

2011 novemberében kezdtek el cikkezni, arról a japán újságírók, hogy van valami Meisa Kuroki és a Forma–1-es versenyző, Kamui Kobayashi között. Ezt az információt decemberben maga Meisa erősítette meg, ám kapcsolatuk nem volt valami hosszú életű. Bár a média nem szerzett információt a pár különválásáról, így azt sem tudhatjuk pontosan, hogy mikor döntöttek úgy, hogy külön utakon folytattják tovább.

Ám Meisát nem kell félteni, hiszen pár napon belül újra a magazinok címlapján mosolygott, az alábbi címszóval: „Meisa Kuroki Akanishi Jin karjaiban készül fel a következő turnéjára.”

Pár héttel később már a házasságukról szóltak a pletykák, bár egyértelmű válasz nem hangzott el se Meisa, se Jin szájából. Csupán egy videó szivárgott ki, amiben Jin a Narita repülőtéren látható. Újságírók és riporterek hada veszi körül, akik mind a Meisával való házasságról kérdezik. Jin mosolyog, amint kiejtik a lány nevét, ez azért csak jelenthet valamit, nem?

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek