Starity

Új zenekart alapítanak a Madden ikrek

2012. február 14. 09:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A nagy sikerű pop/punk banda két oszlopos tagja, Benji Madden és Joel Madden nagy munkába kezd, ugyanis új együttest alapít, melynek stílusa jelentősen eltér a jól megszokott rockos irányzattól.

hirdetés
Új zenekart alapítanak a Madden ikrek

A Good Charlotte ikrei, Benji Madden és Joel Madden új munkába kezdtek.
Saját együttest alapítottak – melynek neve The Madden Brothers (A Madden testvérek) – és egészen új stílusnak, a hiphopnak hódolnak.

Nos, senki ne essen pánikba! A Good Charlotte nem oszlott fel, a két testvér csupán másik kedvelt zenei stílusuknak hódol, a rockbanda keretein kívül. Az új együttes pályáját a Pharrell néven ismert hiphopelőadó és zenei producer egyengeti. Egyes hírek szerint a Madden tesók első albuma még ez év nyarán napvilágot láthat.

A két testvért persze egyből érték a média támadásai, amire ők a Rolling Stone magazin keretein belül a következőképpen nyilatkoztak: “Nem kell megijedni, nem egy véresszájú hiphoplemez lesz, sőt, néhány dalt életünk legjobb szerzeményeiként is definiálhatunk.”

Egy kis előzetest Ti is megtekinthettek a készülő albumról:

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek