Starity

VV Csaba fél a nőktől

2012. február 15. 10:10   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kinga megbízhatóságát mi sem bizonyítja jobban, mint hogy kiesése után egyből elkotyogta villatársa titkait, így fény derült Csaba csajozással kapcsolatos félelmére.

hirdetés
VV Csaba fél a nőktől
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

Alig esett ki a játékból Kinga, máris a villa helyes pasijáról kezdett pletykálni. Elmondta, hogy Csaba legutóbbi szakítása olyan mély lelki nyomokat hagyott benne, hogy már fél attól, hogy a villalét után újból csajoznia kell majd.

Csabát csendes, visszafogott srácnak ismerhetik a nézők, aki még alkohol hatása alatt sem nyomul rá senkire. Hogy mi is ennek az igazi oka, arra legjobban Kinga tudja a választ, hiszen bent a villában olyan titkokat is megosztottak egymással, melyekről még a kinti barátaik sem tudtak.

„Az évekig húzódó, egymást marcangoló veszekedések és könnyes békülések szakítással végződtek, de a mai napig nem tudja kitörölni szívéből a lányt, aki komoly érzelmi sérüléseket okozott neki. Elmondta, hogy a szakítás óta elveszítette minden önbizalmát, ezért nem udvarol senkinek. Tulajdonképpen fél a nőktől” – mesélte a Borsnak a Való Világ 5 hisztikirálynője.

Csabát valószínűleg szétszedik majd a csajok a Való Világ után, így valóban nem lesz könnyű dolga, hiszen celeb legyen a talpán, aki meg tudja különböztetni a rajongást és a hátsó szándékokat a valódi érdeklődéstől. Csaba barátai segíteni fognak ebben, és bíznak benne, hogy lesz olyan lány, akinek majd ismét meg tud nyílni lelkileg.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek