Starity

Inna átlépte az egymilliárd látogatót

2012. február 15. 18:06   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az utóbbi időben egyre többen kíváncsiak a román énekesnőre, Innára, ezért nem is csoda, hogy átlépte az egymilliárd látogatót a YouTube-on.

hirdetés
Inna átlépte az egymilliárd látogatót

A YouTube eredményei szerint Inna klipjei átlépték az egymilliárd látogatót. A román énekesnő olyan sztárokat hagyott maga mögött, mint Nelly Furtado (700 millió), Robbie Williams (500 millió), Kylie Minogue (484 millió), Taio Cruz (900 millió), Kelly Rowland (750 millió), Cheryl Cole (890 millió), Nicole Scherzinger (1 milliárd) és Will.I.Am. (280 millió). Már csak egy kicsi hiányzik, és maga mögött hagyja a pop királynőjét, Madonnát is.

A YouTube legsikeresebb előadói nem mások, mint Justin Bieber 11 milliárddal, őt követi Michael Jackson 7.6 milliárd látogatóval. Rihannára 7.4 milliárd, míg Lady Gagára 7.1 milliárd ember kíváncsi.

Rajtuk kívül még olyan előadók maradtak a topon, mint Enrique Iglesias, Christina Aguilera, Justin Timberlake és Jennifer Lopez, akik kétmilliárdos nézettség körül mozognak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek