Starity

Chace Crawford csókjától a mennyországban érzed magad

2012. február 19. 16:04   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Chace-nek a Gossip Girlben számtalan barátnője volt már, de eddig egyikük sem nyilatkozott, miként csókol a fiú, ám Ella Rae Peck, aki az igazi Charlie Rhodest játssza, megtörte a jeget.

hirdetés
Chace Crawford csókjától a mennyországban érzed magad

Talán nincs olyan szereplő a Gossip Girlben, aki ne csókolózott volna a szemtelenül jóképű Nate Archibalddal, hiszen Leighton Meesterre és Blake Livelyre is rákerült a sor, majd a második évadban Katie Cassidy volt a befutó, bár tőle nem tudhattuk meg, hogyan csókol Chace Crawford. A magyar származású Jessica Szohrral egész sokáig alkotott egy párt, de végül újra első szerelmével, Blairrel ápolt kapcsolatot.

Joanna García is megtapasztalhatta egy kis időre, milyen Chace-szel együtt lenni, majd újra Blake Lively karjaiban találta magát, sőt, még a botrányos Taylor Momsen is a szépfiú áldozatául esett.

A negyedik évadban az Upper East Side üzletasszonyával, Tika Sumpterrel került közelebbi viszonyba, de Kaylee DeFer sem maradhatott ki a jóból, bár románcuk nem sokáig tartott. Végül pedig itt van a legújabb jelölt, Ella Rae Peck, aki az igazi Charlie Rhodest alakítja. Ő végre nyilatkozott, hogyan is csókol Chace Crawford!

„Hogyan csókol Chace? Úgy érzem magam, mintha a mennyországban lennék, szóval nagyon jól. Ő a férfiideálom. Már alig várom a következő jelenetet vele. Haha” – csiripelte a színésznő.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek