Starity

Demi Lovato szívesen lenne az új Rihanna

2012. február 20. 09:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Skyscraper énekesnője, a 19 éves Demi Lovato elismerően nyilatkozott napjaink egyik legnépszerűbb előadójáról, akinek szívesen lépne a nyomdokaiba.

hirdetés
Demi Lovato szívesen lenne az új Rihanna

Akárcsak Demi Lovato, a 23 éves Rihanna is nehéz időszakon ment keresztül, amikor bántalmazás áldozata volt, de amióta három évvel ezelőtt végett vetett Chris Brownnal lévő kapcsolatának, globális szupersztárrá vált.

„Nem találkoztam még Rihannával, de beszéltünk telefonon és annyira szeretnék vele találkozni. Szeretem a kisugárzását: szexi és magabiztos. Sok mindenen ment keresztül, és végül erősen jött ki belőle. Rihanna-kaliberűvé szeretnék válni, és remélhetőleg egy nap eljutok arra a szintre. Nagyon szeretnék vele egy duettet készíteni” – nyilatkozta Demi a magazinnak.

A dologból rossz nem sülhetne ki, hisz mindkét lány hatalmas tehetséggel lett megáldva. Kíváncsian várjuk, lesz-e valami a dologból.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek