Starity

Nicole Scherzinger és Lewis Hamilton újra együtt?

2012. február 20. 09:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Októberi szakításuk óta először kapták lencsevégre Nicole Scherzingert és Lewis Hamiltont együtt. Úgy tűnt, hogy a Pussycat Dolls egykori frontasszonya és a Forma 1 2008-as világbajnoka végleg lezárta kapcsolatát, de most talán mégis adtak maguknak egy esélyt.

hirdetés
Nicole Scherzinger és Lewis Hamilton újra együtt?
Fotó: entertainmentwise.com

Immáron majdnem féléve, hogy a Forma–1-es világbajnok és az amerikai popsztár szakítottak – ráadásul nem először. A külföldi lapok szerint a rengeteg külön töltött idő és a távolság leküzdhetetlen akadályt jelentett a pár számára. Nicole Scherzingert akkor még az amerikai X-Faktor egyik mentora volt, Lewis Hamilton pedig Európában rótta a köröket a Forma–1-es futamokon.

A Sunday Mirror októberben arról írt, hogy a pár már július óta nem találkozott és így nem is csoda, hogy ennyi külön töltött idő után a szakítás mellett döntöttek. Januárban a Zimbio internetes portál közölt fotókat Nicole-ról amint egy titokzatos férfival ölelkezik a Los Angeles-i nemzetközi reptéren. Most az entertainmentweise közölt egy cikket, mely szerint Lewis és Nicole újra egy pár és nagyon boldogok.

A pár ragaszkodik ahhoz az állításukhoz, hogy ők már lezárták a múltat és már csak barátok, de a képek önmagukért beszélnek. Kérdés, hogy a Forma–1 álompárja tényleg csak igyekeznek jó viszonyt ápolni vagy végleg lehorgonyoznak egymás mellett. Akár mi is legyen az igazság a paparazzik előtt semmi sem maradhat sokáig titokban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek