Starity

VV5: Attila rommá verte Verát a párbajon

2012. február 20. 08:08   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hatalmas szavazatkülönbséggel nyerte a párbajt a villa összeférhetetlenje. A műsor alatt végig érezhető volt Attila kommunikációs fölénye.

hirdetés
VV5: Attila rommá verte Verát a párbajon
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

Elérkezett Vera negyedik és Attila első, mindent eldöntő párbaja, ahol a tét nem más volt, mint a fináléhétbe kerülés lehetősége. A játékosok viszonylag nyugodtan ülték végig az adást, Attila kimondottan higgadt volt, folyamatosan nyomta a poénokat, amelyekkel verbálisan porba döngölte ellenfelét a közönség legnagyobb örömére, hiszen a háttérből a műsor alatt folyamatos nevetés hallatszott a stúdióból.

Az érzékenylelkű mindent bevetett az este folyamán, legalábbis ami a ruházatot illeti: kirakta a villában félév alatt kétszeresére nőtt melleit és felvett egy csillogó fülbevalót, csak éppen azt nem vette észre, hogy az ékszer a füleiben egy péniszt formáz. Mintha tudat alatt érezné, hogy filmjét még az idei pornóoszkárra is jelölték.


Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

A szavatkülönbség még egy nappal a párbaj előtt nem volt annyira vészes, viszont a műsor a végére Attila már 76%-nál járt. A fantomképes részeredemények láttán Attila teljesen elfehéredett, már nagyon izgult. Vera pedig érezte a vesztét, hisz azon kívül, hogy Attila antiszociális, nem sok komoly ellenérvet tudott felhozni ellene.

A villában már csak Csaba várta vissza Attilát. Ő az elmúlt héten sokalt be Vera viselkedésétől, de Attilával annyira mégsem lett jóba, hogy korteskedjen is érte, ezért ő saját magáért tartott egy higgadt, jól felépített beszédet. Talán jobban is jár így, hiszen egyik villába maradt játékos sem az összetett mondatairól híres.

Az eredmények kihirdetése után az érzékenylelkű rácáfolt Attila azon jóslatára, miszerint Vera nem tud veszíteni és esetleg majd nekiugrik, ha nem nyer. Vera emelt fővel viselte a vereséget, utoljára pedig még a villában egyedülmaradt Seherezádétól búcsúzott el.

A kiesett játékos már most retteg a hétfőtől, hiszen visszaköltözik minden eddigi párbajon kiesett villalakó, tehát a sorból ő sem maradhat ki, szembe kell néznie az összes exvillátársa ellenszenvével.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek