Starity

Folytatódnak a sikersorozatok a TV2-n

2012. február 20. 13:01   |   Szerző: Atina21

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az NCIS, az NCIS: Los Angeles, a Doktor House és a Született feleségek hamarosan visszatérnek a TV2-re.

hirdetés
Folytatódnak a sikersorozatok a TV2-n

Február 27-étől a Krimi hétfő sorozatai, a szexi háziasszonyok és a morcos doki is újra megkezdi a rendeléseit az egyik kereskedelmi csatornán.

Az NCIS – Tengerészeti helyszínelők (Navy NCIS) 2003-ban indult, és óriási népszerűségnek örvendett a világ több részén, így hazánkban is. Leroy Jethro Gibbs és nyomozótársai már kilenc éve üldözik a bűnözőket. A krimik kedvelőinek igazi csemegét nyújt, hiszen minden megvan benne, ami egy efféle sorozathoz kell: izgalom, akció és egy kis humor. A TV2-n a nyolcadik évadnál maradt abba, amikor is egy sorozatgyilkos tartotta rettegésben a várost, és megölte az egyik ügynököt, akit Alimi Ballard alakított, majd végzett Gibbs egyik jó barátjával is. 27-én este a kilencedik évaddal tér vissza a széria. A rajongók már nagyon várják az új részeket.

Az NCIS: Los Angeles az előbb említett sorozat testvére, hiszen az alapja ugyanaz, csak egy másik városban játszódik. Itt a főszereplőket G. Callennek és Sam Hannának, vagyis Chris O’ Donnellnek és LL.Cool J-nek hívják. E széria hat évvel később, pontosan 2009-ben indult. Szintén nagyon népszerű. Valószínűleg nemcsak az akciódús jeleneteknek, hanem a tengerpart miatt is. Az NCIS: L.A.-ben is szerephez jut a humor, amellett, hogy mindkét szériában ugyanaz a főnök, vagyis Leon Vance, azaz Rocky Carroll. Az L.A. a harmadik szezontól folytatódik.

A harmadik széria, mely új részekkel tér vissza, nem más, mint a sánta Doktor House (House M.D.), mely február utolsó napján, este 21 órakor kezdi meg a rendelését. A műsor 2004-ben indult el Amerikában, és szintén óriási népszerűségre tett szert. Hasonló sorozat még sohasem volt, így nem volt meglepetés, hogy a nézők rögtön megzabálták. A sorozatnak és a szereplőknek is hatalmas rajongótábora lett, így történhetett meg az, hogy a sorozat nyolc évadot élt meg. Ezt a szezont nézhetik meg majd a hazai rajongók, melyről kiderült, hogy ez lesz a legutolsó.

Utolsó sorozat, mely szintén új epizódokkal jelentkezik, a Született feleségek (Desperate Housewives). A széria 2004-ben indult el hódító útjára, és jelenleg a nyolcadik évad első epizódját láthatják a magyar rajongók a TV2 műsorán február 29-én este a Doktor House után, pontosan 22 órai kezdettel. A feleségek története is ezzel a szezonnal ér véget, hiszen a szereplők és az alkotók már nem képesek többet kihozni a sztoriból.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek